Suntem o echipa tanara, cu multa experienta in domeniu si care doreste sa va satisfaca in totalitate dorinta de a fi una dintre cele mai populare unitati. In aceasta privinta va stam la dispozitia dumneavoastra cu acest portal, unde poate fi afisata pensiunea, hotelul, restaurantul, cafeneaua, pizzeria dumneavoastra si de a beneficia de cele mai bune facilitati si servicii in acest domeniu.

In atentia celor care doresc sa inscrie o unitate in cadrul portalului:

- va punem la dispozitie o gama larga de facilitati si servicii
- va asiguram ca unitatea inscrisa va fi vizibila in toate motoarele de cautare
- asigurarea unui cont privat, pe baza de user si parola, cu acces la sistemul de administrare (pentru modificarea prezentarii unitatii, ofertelor si a fotografiilor)
- posibilitate de incarcare a 12 imagini cu unitatea dumneavoastra
- posibilitatea adaugarii/modificarii ofertelor direct de catre dumneavoastra
- primirea cererilor de rezervare direct pe e-mail, prin intermediul formularului de Rezervare Online
- acordarea de asistenta tehnica la introducerea/modificarea ofertelor sau unitatilor, inclusiv servicii de primire a ofertelor prin e-mail si introducerea lor de catre echipa noastra
Ultimele Comentarii:
Evenimente Adaugate Recent:
  • White Sensation ajunge si in Romania
21 aprilie 2012, Romexpo - BE PART OF THE NIGHT, DRESS IN WHITE Romania, pregateste-te… in sfarsit, se intampla! Pe 21 aprilie 2012, in premiera in Romania, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in "Ocean of Whit... citeste tot »
  • Concert Scorpions la Zone Arena
Joi, 9 iunie 2011, trupa Scorpions concerta la Zone Arena din Bucureşti. Concertul face parte din turneul “Get Your Sting And Blackout World Tour”, ultimul turneu al trupei şi este organizat de Project Events. Deşi trupa a luat fiinţă în 1964, succesul comercial a apărut abia după 197... citeste tot »
  • Concert Shakira la Bucuresti
Sâmbătă, 7 mai 2011, Shakira concertează la Bucureşti în Piaţa Constituţiei în cadrul turneului mondial “The Sun Comes Out”. Hit-uri precum “Whenever, Wherever”, “La Tortura”, “Underneath Your Clothes”, “She Wolf”, “Hips Don’t Lie” sau “Waka Waka”, ritmuri f... citeste tot »
Manu Chao revine la Bucureşti în cadrul “La Ventura”, turneului de promovare al celui mai nou material dicografic al artistului, anunţă Emagic. Concertul binecunoscutului cântăreţ francez va avea loc pe 16 aprilie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti. Deşi primele contacte cu scena l... citeste tot »
  • Concert Sting la Bucuresti
Având în spate o carieră strălucită, ce include numeroase albume premiate în repetate rânduri cu discul de platină, un numar impresionant de hituri, nenumărate premii şi vânzări record de aproape 100 de milioane de discuri în întreaga lume, Sting revine în atenţia fanilor săi cu cel... citeste tot »
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2019 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·