adaugat: 22 Februarie, 2011
Categoria » concert
Localitatea » Bucuresti

In Aprilie Manu Chao Va Concerta La Bucuresti

Manu Chao revine la Bucureşti în cadrul “La Ventura”, turneului de promovare al celui mai nou material dicografic al artistului, anunţă Emagic. Concertul binecunoscutului cântăreţ francez va avea loc pe 16 aprilie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti.

Deşi primele contacte cu scena le-a avut la jumătatea anilor ’80, alături de trupa Hot Pants, succesul a început să îi surâdă alături de Mano Negra, trupă pe care a format-o alături de vărul şi fratele său. Cu Mano Negra, Manu Chao a lansat nu mai puţin de cinci albume.

La sfârşitul anilor ’90, artistul care între timp a devenit unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai culturii latino, a hotărât să îşi încerce norocul în cariera solo. Albumul “Clandestino”, primul album solo, a fost foarte bine primit de public şi critici, iar mega succesul piesei “Me gustas tu” de pe albumul “Proxima Estacion: Esperanza” l-a consacrat pe Manu Chao ca unul dintre cei mai de seamă artişti latino.

Pe 16 aprilie 2011, Manu Chao va susţine pe scena Sălii Palatului un concert special. Evenimentul va face parte din turneul “La Ventura”, o serie de concerte aparte pe care artistul francez le-a pregătit pentru fanii săi înfocaţi.

Biletele vor fi puse în vânzare marţi, 22 februarie 2011, pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, fiind disponibile la o singură categorie de preţ, respectiv 108 lei, suma la care se adaugă costul serviciilor de ticketing. Locul în sala va fi alocat fiecărui spectator în momentul achiziţionării biletului, ocuparea scaunelor urmând a se face în ordine, de la cele din faţa, la cele mai îndepartate.

In aprilie Manu Chao va concerta la Bucuresti


  (optional - nu va fi afisat public)

Nu exista nici un comentariu

Ultimele Comentarii:
Evenimente Adaugate Recent:
  • White Sensation ajunge si in Romania
21 aprilie 2012, Romexpo - BE PART OF THE NIGHT, DRESS IN WHITE Romania, pregateste-te… in sfarsit, se intampla! Pe 21 aprilie 2012, in premiera in Romania, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in "Ocean of Whit... citeste tot »
  • Concert Scorpions la Zone Arena
Joi, 9 iunie 2011, trupa Scorpions concerta la Zone Arena din Bucureşti. Concertul face parte din turneul “Get Your Sting And Blackout World Tour”, ultimul turneu al trupei şi este organizat de Project Events. Deşi trupa a luat fiinţă în 1964, succesul comercial a apărut abia după 197... citeste tot »
  • Concert Shakira la Bucuresti
Sâmbătă, 7 mai 2011, Shakira concertează la Bucureşti în Piaţa Constituţiei în cadrul turneului mondial “The Sun Comes Out”. Hit-uri precum “Whenever, Wherever”, “La Tortura”, “Underneath Your Clothes”, “She Wolf”, “Hips Don’t Lie” sau “Waka Waka”, ritmuri f... citeste tot »
Manu Chao revine la Bucureşti în cadrul “La Ventura”, turneului de promovare al celui mai nou material dicografic al artistului, anunţă Emagic. Concertul binecunoscutului cântăreţ francez va avea loc pe 16 aprilie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti. Deşi primele contacte cu scena l... citeste tot »
  • Concert Sting la Bucuresti
Având în spate o carieră strălucită, ce include numeroase albume premiate în repetate rânduri cu discul de platină, un numar impresionant de hituri, nenumărate premii şi vânzări record de aproape 100 de milioane de discuri în întreaga lume, Sting revine în atenţia fanilor săi cu cel... citeste tot »
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2019 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·