adaugat: 22 Februarie, 2011
Categoria » concert
Localitatea » Bucuresti

In Aprilie Manu Chao Va Concerta La Bucuresti

Manu Chao revine la Bucureşti în cadrul “La Ventura”, turneului de promovare al celui mai nou material dicografic al artistului, anunţă Emagic. Concertul binecunoscutului cântăreţ francez va avea loc pe 16 aprilie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti.

Deşi primele contacte cu scena le-a avut la jumătatea anilor ’80, alături de trupa Hot Pants, succesul a început să îi surâdă alături de Mano Negra, trupă pe care a format-o alături de vărul şi fratele său. Cu Mano Negra, Manu Chao a lansat nu mai puţin de cinci albume.

La sfârşitul anilor ’90, artistul care între timp a devenit unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai culturii latino, a hotărât să îşi încerce norocul în cariera solo. Albumul “Clandestino”, primul album solo, a fost foarte bine primit de public şi critici, iar mega succesul piesei “Me gustas tu” de pe albumul “Proxima Estacion: Esperanza” l-a consacrat pe Manu Chao ca unul dintre cei mai de seamă artişti latino.

Pe 16 aprilie 2011, Manu Chao va susţine pe scena Sălii Palatului un concert special. Evenimentul va face parte din turneul “La Ventura”, o serie de concerte aparte pe care artistul francez le-a pregătit pentru fanii săi înfocaţi.

Biletele vor fi puse în vânzare marţi, 22 februarie 2011, pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, fiind disponibile la o singură categorie de preţ, respectiv 108 lei, suma la care se adaugă costul serviciilor de ticketing. Locul în sala va fi alocat fiecărui spectator în momentul achiziţionării biletului, ocuparea scaunelor urmând a se face în ordine, de la cele din faţa, la cele mai îndepartate.

In aprilie Manu Chao va concerta la Bucuresti


  (optional - nu va fi afisat public)

Nu exista nici un comentariu

Ultimele Comentarii:
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2024 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·