Vila Daddy

Vila Daddy cazare Deva

Cu o arhitectura traditionala si elemente moderne, Vila Daddy ofera o gama variata de facilitati si servicii pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Camerele spatioase si confortabile sunt amenajate cu gust, oferind o atmosfera calda si primitoare. Fiecare camera este dotata cu facilitati moderne precum televizor, minibar, acces Wi-Fi gratuit si baie privata, asigurand o sedere placuta si relaxanta.

Pentru cei care doresc sa se destinda si sa se bucure de activitati recreative in aer liber, Vila Daddy ofera numeroase optiuni. De la plimbari pe poteci montane si drumetii in natura pana la activitati precum ciclismul, pescuitul sau echitatia, exista ceva pentru fiecare pasionat de activitatile in aer liber. In plus, cei care doresc sa se relaxeze complet pot opta pentru o sedinta de masaj sau pentru o sesiune de yoga in aer liber.

+ 0
Ani

Double Room

2 Guests

23 mp

Family Room

3 Guests

30 mp

Luxury Room

2 Guests

50 mp

Apartment

5 Guests

70 mp

Room with View

4 Guests

40 mp

Small Room

1 Guests

30 mp

Vila Daddy

Ce ne recomanda

Vila Daddy este mai mult decat o simpla pensiune – este un refugiu in care gasesti echilibrul perfect intre confort, relaxare si aventura. Prin serviciile sale impecabile si facilitatile de calitate superioara, Vila Daddy iti ofera o experienta memorabila, indiferent daca esti in cautarea unei vacante relaxante sau a unui loc de intalnire pentru afaceri. De la ospitalitatea calda a personalului sau la peisajele impresionante si activitatile variate, Vila Daddy este destinat sa-ti depaseasca toate asteptarile si sa-ti ofere amintiri de neuitat.

One week

Small Sea Room

Two weeks

Family Suite

One month

Apartments

Receptie 24h / 7 Zile

Reservare Online

Turism

Obiective Turistice

Castelul Corvinilor

Castelul Hunedoarei, numit si Castelul Corvinilor, al Corvinestilor sau al Huniazilor, este cetatea medievala a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectura gotica din Romania. Este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, fiind situat in top 10 destinatii de basm din Europa.

Manastirea Prislop

Manastirea Prislop este o manastire din Romania situata in apropierea satului Silvasu de Sus din judetul Hunedoara. De aproape sapte secole, ea reprezinta unul din cele mai importante asezaminte religioase ortodoxe din Transilvania, biserica sa, ce dateaza din secolul al XVI-lea, fiind declarata monument istoric.

Lacul Cincis

Lacul Cincis este un lac de acumulare din jud. Hunedoara. Lacul Cincis este de unul dintre cele mai mari lacuri din Transilvania, acesta avand o adancime de 48m, si o suprafata de aproximativ 200 ha.

Contact

Rezervare :

+40 728 964 473

Booking :

+40 728 964 473

Email

Informatii :

office@@viladaddy.ro

Receptie :

office@@viladaddy.ro

Hurry up ! It's the BEST PRICE !