Pensiunea Retezat

Pensiunea Retezat


Situată la poalele Munţilor Retezat, în localitatea Câmpu lui Neag, Pensiunea Retezat vă pune la dispoziţie: 15 camere, piscină, păstrăvărie, restaurant, terasă, două parcuri de aventură, perete de căţărare, pistă de tubing, plimbări cu trăsura, echitaţie, loc de joacă pentru copii, traseu tematic, teren de tenis, foişoare (filigorii), parcare auto proprie, internet wireless.

Continuare

Cazare

Servicii si preturi

Obiective turistice

Muntii Retezat


Munţii Retezat - bijuteria arcului carpatic se întind pe o suprafaţă de peste 38.138 ha. Cine a fost vreodată aici nu va uita cu siguranţă vârfurile semeţe, sălbăticia, cantitatea imensă de lespezi ce învelesc chiar şi cele mai înalte vârfuri, lacurile sclipitoare şi nenumaratele specii de plante şi animale rare, care işi au aici ultimul sălaş.

Continuare

Parcul National Retezat

Trasee si harti

Sfaturi utile

Despre zona


Frumoasa zonă a Văii Jiului nu poate fi descrisă decât prin superlative. Aici laşi în urmă zgomotele şi forfota marilor oraşe, te scufunzi în tăcere, în meditaţie, în pace. Între stânci cu forme de bătrâni străjeri cu barbă, printre jnepeni şi sute de lacuri ce oglindesc infinitul cerului, în frumoasele legende şi vechi obiceiuri, te regăseşti pe tine.

Obiective turistice

Obiceiuri

Legende