contracte auto, xerox, consultanti, consilieri economisti in management, agentie intermedieri, consultanta, asigurari, rca - AGENTIA ROT Servicii Consultanta



HOME     CONTACT     joi, 28 Mar 2024 · 19:16

AGENTIA ROT Servicii Consultanta

Despre noi
CONSULTANTA

CONSULTANTA Asigurari RCA
ACTE NECESARE

DISPECERAT Servicii
Agentie-dispecerat SERVICII diverse

Informatii
INTREBARI
Informatii
Termeni si conditii
Ghidul proprietarului
Servicii
Ghidul cumparatorului

BLOG imobiliare
BLOG imobiliare

Galerie foto
Foto

ANPC
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
 

Oferte noi
10 EUR

40 RON

35 RON

200 EUR


AGENTIA ROT

Bine ai venit în agentia noastra

   Societatea Biroul de Consultanta Rot S.R.L. va deschide Agentia Rot din Simeria, Str. Piata Unirii, bl.6 si va implementa un proiect care sub emblema „Agentie Dispecerat Servicii Consultanta” va functiona pe plan local cat si online.

Un serviciu pus la dispozitia partenerilor, al clientilor si vine in intampinarea nevoilor lor pe baza de parteneriat. Suntem in permanenta cautare de specialisti autorizati in proiecte de constructii, amenajari interioare si exterioare, design, consultanta, evaluare, reparatii si servicii diverse, gata sa ofere o solutie avantajoasa cerintelor clientilor nostri.

 Cui ne adresam?

Tuturor persoanelor interesate:

- clientii care au nevoie de consultanta imobiliara, de ajutor cu reparatii, amenajari interioare sau diverse servicii;

- meseriasi din toate domeniile, specialisti, mesteri, care sunt autorizati, firme care ofera servicii si solutii rapide si avantajoase.

  Clientii Agentiei

    Agentia gaseste profesionistii autorizati de care ai nevoie pentru unele servicii, mici reparatii sau lucrari de amenajari interioare: instalatii electrice sau termice, instalatii sanitare, parchetari, faiantari, zugraveli, etc. Ca si client, poti solicita o lucrare sau un serviciu pentru care cauti o rezolvare eficienta. Fie ca ai nevoie de schimbarea unei prize sau ca doresti sa construiesti, Agentia te sustine in proiectele tale. Clientii pot face rost de toti profesionistii necesari din acelasi loc, nu mai trebuie sa caute in mai multe locatii serviciile de care au nevoie.

Pe site-ul nostru, orice persoana care doreste un serviciu sau o lucrare in domeniul serviciilor, imobiliar, constructii ( renovare, constructie, montare, etc ) poate completa formularul de contact cu solicitarea sa.

Este recomandat sa specificati mai multe detalii despre lucrare pentru a putea primi estimari de costuri cat mai realiste.

 Mesterii colaboratori

   Agentia cauta oameni priceputi care sunt autorizati, pentru tot felul de lucrari. Fie ca esti electrician, tamplar, zugrav, instalator, constructor, evaluator, sau prestezi un serviciu catre clienti, cu Agentia gasesti noi oportunitati de lucru. Lucrand cu noi, iti vom oferi comenzi pentru produsele pe care tu le executi cel mai bine, cel mai usor, cel mai performant. Din acest motiv, toate comenzile venite din partea noastra vor putea fi executate rapid si eficient.

   Ulterior, mesterii autorizati, profesionistii sau firmele colaboratoare care au contract cu Agentia, vor fi anuntate ca a aparut o noua lucrare si daca sunt interesati, pot licita pentru aceasta ( licitatie = trimiterea unei oferte de pret, timp de executie, materiale folosite, etc).

   In final, daca se incheie un contract de prestari servicii cu beneficiarul, se bifeaza lucrarea ca si atribuita.

   Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice problema sau nelamurire aveti si o vom rezolva impreuna in cel mai scurt timp.

 Povestea

   Ne-am infiintat din pasiune pentru intretinere si imbunatatire a calitatii vieÈ›ii. De aceea, dorim sa oferim o gama completa de servicii care includ consultanta, planificare È™i implementare a actiunilor de imbunatatire, reparare si renovare a caselor, birourilor si a spatiilor comerciale.

    Vom pune in practica acest proiect pentru ca ne-am saturat de "meseriasi" care nu asculta nevoia clientului, care spun "nu se poate", "las" ca merge si aaa. Datorita lor am gandit acest proiect.  Daca vrei sa devii unul din colaboratorii nostri trebuie sa sti ca cerem respectarea conditiilor contractuale, a cuvantului (pentru ca in Ardeal vorba-i vorba) si o buna cunoastere a domeniului in care activati.

 Ce ne dorim ?

Pentru clientii nostri, sa gasiti:

- zeci de servicii si meseriasi;

- informatii utile si interventii in cel mai scurt timp;

- servicii la standarde europene;

- garantii pentru lucrarile si serviciile efectuate;

- siguranta si linistea dumneavoastra.

 Pentru meseriasi si furnizori de servicii, sa gasiti:

- un partener stabil si novativ in materia serviciilor;

- un centru de intalnire si colaborare;

- un mod comun si eficient de a fi prezenti in piata serviciilor;

- o relatie corecta de reprezentare;

 Daca vrei sa fim parteneri, contacteaza-ne acum!

IMPREUNA CONSTRUIM VIITORUL SERVICIILOR 

 

Ne face placere sa va informam ca vom implementa proiectul Agentie Dispecerat Servicii Consultanta,  cu un birou de intermediere in Simeria. Serviciul nostru se pregateste sa deserveasca persoanele fizice si juridice din orasul Simeria si localitatile invecinate. Se caracterizeaza prin interesul comun al agentului si comitentului in realizarea activitatii de intermediere,  intre mesterii,  specialistii,  firmele,  clientii inscrisi cu care colaboram.
 Daca aveti nevoie de ajutor pentru gasirea clientilor,  trimiteti o solicitare on-line de la pagina "CONTACT".
     Dupa ce primim cererea dumneavoastra,  vom stabilii o intalnire,  incheiem un contract si vom analiza care dintre cererile clientilor se potrivesc serviciilor pe care le oferiti si va ajutam sa aveti continuitate in activitate.
Pentru a face parte din baza noastra de date: se cere seriozitate,  firma,  persoana fizica autorizata,  antreprenor inregistrat,  autorizatii si certificari in regula,  posibilitatea de a arata ce santiere / lucrari ati terminat.
Pagina internet este gandita pentru prestatorii de servicii si pentru clientii care sunt in cautare de meseriasi/ profesionisti pentru a le executa o lucrare,  un proiect,  o evaluare,  sau care vor sa vanda,  sa cumpere,  sa inchirieze o proprietate imobiliara.
   Agentia lucreaza in felul urmator : 
1. are o baza de firme legale,  autorizate,  care sa ofere garantie,  seriozitate,  etc. 
2. cauta clienti cu diverse lucrari.
3. trimite oferta firmelor selectionate pentru executarea lucrarilor (care face lucrarea,  bine,  repede,  la preturi rezonabile). 
4. pune clientul si furnizorul in contact.
5. supervizeza daca lucrarea a fost bine facuta. 
Va invitam sa participati la  acest proiect. 
impreuna construim viitorul serviciilor.

 



 

Bine ati venit
AGENTIA ROT

Distribuie




X