Prima Pagina » Pensiune » detalii Hanul Oierului

Hanul Oierului

Nota obtinuta din comentarii:0 / 10
Regiune: Bran - Moeciu - Rucar
Adresa: str. Iancu Gontea, nr. 378
Simon, Brasov, Romania
Numar Camere: 12
Numar de Locuri: 36
Hanul Oierului

Date Contact


Rezerva
Online


Numar Telefon: 0742.220.643
Website: www.hanuloierului.ro

*Se pot face rezervari prin telefon sau email
Descriere

Pensiunea Hanul Oierului este singura unitate de cazare din zona construita in stil traditional branean, respective casa in forma dreptunghiulara cu o curte interioara unde obisnuiau ciobanii din zona sa-si tina iarna animalele domestice pentru a nu fi atacate de salbaticiuni.

Pensiunea agroturistică de patru margarete este singura pensiune din zonă cu picture murale artizanale si acoperita cu sita.Imbina perfect traditia cu modernismul asigurind turistilor confortul modern intr-un cadru arhaic.

Pentru cazarea turiștilor pensiunea dispune de 12 camere duble decorate in stil ambiental tradițional (bârne de lemn), fiecare dotată cu: Tv si cablu, încălzire, grup sanitar cu duș.

Restaurantul pensiunii Hanul Oierului are o capacitate de 40 de locuri și un specific tradițional ce respectă datinile culinare locale, oferind o bogăție de bucate tradiționale brănene. Amenajat în nota distincției și a bunului gust evidențiată prin masa și lăvița de lemn cu elemente de răchită răsucită ce sunt dovezi ale meșteșugurilor locale.
În zilele toride sau în serile calde de vară vă puteți destinde pe terasa Pensiunii Hanul Oierului într-o ambianță intimă dar revigorantă și răcoritoare.

Barul Pensiunii Hanul Oierului pune la dispoziția clienților felurite sortimente de băuturi alcoolice și răcoritoare. Vinurile find alese din podgorii naționale încadrează perfect preparatele culinare cu specific național oferit de bucătăria Pensiunii Hanul Oierului. Barul restaurantului nostru vă așteaptă vara cu o bere rece sau un vin cald și o țuică fiartă în sezonul rece.

Chiar dacă Hanul Oierului este o pensiune rurala, vă puteți bucura în plus și de dotari moderne precum saună, jacuzzi și sală de fitness.
Padurea din spatele pensiunii ascunde cele sapte izvoare de apa plata care alimenteaza pensiunea.

În salonul de zi puteți savura băutura preferată, vedea un film bun, asculta muzică sau juca biliard și ping pong. Aici puteți redescoperi plăceri pe care le-ați uitat, precum drumeții, pescuit pe malul pârâielor, plimbări cu sania, focuri de tabară.

Tarife

Tip Camera Pret / camera Pret / single
Cameră dublă matrimonială (2 camere, de 2 persoane) 120 RON / zi -
Cameră dublă twin (4 camere, de 2 persoane) 120 RON / zi -
Cameră triplă (6 camere, de 3 persoane) 240 RON / zi -
Tarifele includ: doar cazare
sau masa separat:
  Mic dejun: 15 RON / pers.
  Pranz: 21 RON / pers.
  Cina: 25 RON / pers.

Imagini

Hanul Oierului
Hanul Oierului
Hanul Oierului
Hanul Oierului
Hanul Oierului
Hanul Oierului
Hanul Oierului
Hanul Oierului
Hanul Oierului
Hanul Oierului
Hanul Oierului
Hanul Oierului


 (optional - nu va fi afisat public)
 (optional - nu va fi afisat public)

Am fost aici
*daca ai fost in acest loc si vrei ca acest comentariu sa apara la "impresii ale turistilor", bifeaza casuta de mai sus

Nu exista nici un comentariu

Ultimele Comentarii:
» administrare unitate
RECUPERARE PAROLA

Cazare Sinaia | Cazare Predeal | Cazare Sibiu | Cazare Baile Felix | Cazare Bran | Cazare Busteni | Cazare Azuga | Cazare pensiuni, vile si hoteluri | Oferte cazare

^ Sus

Copyright © 2009 - 2023 · Toate Drepturile Rezervate · Termeni si Conditii · SC XIMAG MEDIA GROUP SRL · MergiLaSigur.ro ·